Over ons

Ons camperbedrijf is een klein en gemoedelijk bedrijf welke kwalitatief jong gebruikte, luxe campers aanbiedt die in een goede, nette, en een zo goed als nieuwe staat verkeren.

Tevens zijn wij zelf ook al jaren enthousiaste camperaars en kunnen dan ook de nodige ervaring met u delen!

 

Onze campers

- De meeste campers bij A7Campers zijn van eerste eigenaar en hebben over het algemeen overdekt gestald gestaan.

 A7campers gaat kritisch te werk bij het inkopen van een camper, deze moet in een nette staat verkeren en goed onderhouden  zijn, daarnaast kunnen wij diverse accessoires installeren indien gewenst. 

Garantiepakket

- Naast dat onze campers in een goede technische staat verkeren kan A7Campers bij aflevering van de camper eventueel ook  tegen meerprijs een garantiepakket aanbieden via Autotrust. ( p.o.a. ) en kan de camper eventueel een BOVAG  camperkeuring op kosten van de koper ondergaan indien gewenst.

Prijzen

- A7Campers werkt niet met afleveringskosten, dus de geadverteerde prijzen zijn de netto prijzen zonder extra kosten voor een   afleveringspakket.

- Indien de distributieriem vervangen dient te worden dan is dit in de vraagprijs inbegrepen met uitzondering van            aanbiedingen / kortingen / ingeruilde camper.

Bemiddeling

​- Naast de verkoop van campers biedt A7campers ook camper verkoop bemiddeling en camperimport aan.

 Wij bemiddelen als Camper Makelaar ook gratis in de verkoop van uw caravan, auto, motor of boot,

 vraag naar de mogelijkheden.

Geintereseerd?

Mocht u graag langs willen komen voor een vrijblijvende bezichtiging en een gesprek onder het genot van een bakje koffie? Dan graag eerst een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen inplannen en al uw vragen kunnen beantwoorden tijdens de bezichtiging. Tevens is een afspraak belangrijk om teleurstelling te voorkomen bij een bezoek aan ons bedrijf want wij zijn namelijk niet altijd op de zaak aanwezig.

​