top of page
IMG_7703.JPG
Over ons bedrijf A7Campers

De eigenaar van A7campers is Arnold Boonstra, hij runt dit klein en gemoedelijk camperbedrijf welke kwalitatief jong gebruikte, luxe campers aanbiedt die in een goede, nette, en een zo goed als nieuwe staat verkeren.

Dit camperbedrijf is ontstaan doordat wij, Arnold Boonstra en Maaike Hoeksma zelf ook al jaren enthousiaste camperaars zijn en kunnen dan ook de nodige ervaring van het op pad gaan met een camper met jullie delen!

 

Onze campers

De meeste campers bij A7Campers zijn van eerste eigenaar en hebben over het algemeen overdekt gestald gestaan.

A7campers gaat kritisch te werk bij het inkopen van een camper, deze moet in een nette staat verkeren en goed onderhouden zijn, daarnaast kunnen wij diverse accessoires installeren indien gewenst. 

Garantiepakket

Naast dat onze campers in een goede technische staat verkeren kan A7Campers bij aflevering van de camper eventueel ook    tegen meerprijs een garantiepakket aanbieden via Autotrust. ( p.o.a. ) en kan de camper eventueel een BOVAG camperkeuring op kosten van de koper ondergaan indien gewenst.

Prijzen

 

A7Campers werkt niet met afleveringskosten, dus de geadverteerde prijzen zijn de netto prijzen zonder extra kosten voor een afleveringspakket.

Indien de distributieriem vervangen dient te worden dan is dit in de vraagprijs inbegrepen met uitzondering van aanbiedingen of kortingen. 

Bemiddeling

​Naast de verkoop van campers biedt A7campers ook camper verkoop bemiddeling aan.

Wij bemiddelen als Camper Makelaar ook gratis in de verkoop van uw caravan, auto, motor of boot, 

vraag naar de mogelijkheden.

Geintereseerd?

Mocht u graag langs willen komen voor een vrijblijvende bezichtiging en een gesprek onder het genot van een bakje koffie? Dan graag eerst een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen inplannen en al uw vragen kunnen beantwoorden tijdens de bezichtiging.

Tevens is een afspraak belangrijk om teleurstelling te voorkomen bij een bezoek aan ons bedrijf want wij zijn namelijk niet altijd op de zaak aanwezig.

Burstner A7Campers
Burstner Friesland
Burstner A7Campers Friesland

Impressie A7Campers

bottom of page