Over ons

Ons camperbedrijf is een klein bedrijf welke kwalitatief jong gebruikte, luxe campers aanbiedt die in een goede en nette, en een zo goed als nieuwe staat verkeren.

Tevens zijn wij zelf ook al jaren enthousiaste camperaars en kunnen dan ook de nodige ervaring met u delen!

 

Onze campers

- De meeste campers bij A7Campers zijn van eerste eigenaar en hebben overdekt gestald gestaan.

 A7campers gaat kritisch te werk bij het inkopen van een camper, deze moet in een nette staat verkeren, goed   onderhouden zijn en de kilometerstand moet kloppend zijn, zowel Nederlandse als buitenlandse campers mede   daarom importeert A7campers alleen campers uit België waar de kilometerstand correct wordt bijgehouden   doormiddel van een carpass (gelijk aan N.A.P. zoals bij ons in Nederland).

 Bij import wordt de kilometerstand ook gecontroleerd door de RDW zodat u zeker bent van de juiste kilometerstand.

Garantiepakket

- Naast dat onze campers in een goede technische staat verkeren kan A7Campers bij aflevering van de   camper eventueel ook tegen meerprijs een garantiepakket aanbieden via Autotrust. ( p.o.a. ) en kan de camper  eventueel een BOVAG camperkeuring ondergaan zodat u verzekerd bent van een vertrouwde camper.

Prijzen

- A7Campers werkt niet met afleveringskosten, dus de geadverteerde prijzen zijn de netto prijzen zonder extra  kosten voor een afleveringspakket.

- Indien de distributieriem vervangen dient te worden dan is dit in de vraagprijs inbegrepen met uitzondering van            aanbiedingen.

Bemiddeling

​- Hiernaast biedt A7campers ook camper verkoop bemiddeling en camperimport aan.

 Wij bemiddelen als Camper Makelaar ook gratis in de verkoop van uw caravan, auto, motor of boot,

 vraag naar de mogelijkheden.

Geintereseerd?

Mocht u graag langs willen komen voor een vrijblijvende bezichtiging en een gesprek onder het genot van een bakje koffie? Dan graag eerst een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen inplannen en al uw vragen kunnen beantwoorden tijdens de bezichtiging. Tevens is een afspraak belangrijk om teleurstelling te voorkomen bij een bezoek aan ons bedrijf want wij zijn namelijk niet altijd op de zaak aanwezig.

​