OVER A7CAMPERS

Sterk in jong gebruikte luxe campers

"A7Campers is een camperdealer in Friesland en verkoopt jonge tweedehands campers o.a camper met enkele bedden, camper met queensbed, camper met XL Garage, camper met frans bed, camper met dwarsbed, camper met automaat, camper met hefbed, luxe campers, camper occasions.

Camper kopen? Dan bent u bij A7Campers aan het juiste adres."

Ons camperbedrijf is een klein bedrijf welke kwalitatief jong gebruikte, luxe campers aanbiedt die in een goede en nette, en een zo goed als nieuwe staat verkeren.

Tevens zijn wij zelf ook al jaren enthousiaste camperaars en kunnen dan ook de nodige ervaring met u delen!

 

- De meeste campers bij A7Campers zijn van eerste eigenaar en hebben overdekt gestald gestaan.

 A7campers gaat kritisch te werk bij het inkopen van een camper, deze moet in een nette staat verkeren, goed   onderhouden zijn en de kilometerstand moet kloppend zijn, zowel Nederlandse als buitenlandse campers mede   daarom importeert A7campers alleen campers uit België waar de kilometerstand correct wordt bijgehouden   doormiddel van een carpass ( gelijk aan N.A.P. zoals bij ons in Nederland ).

 Bij import wordt de kilometerstand ook gecontroleerd door de RDW zodat u zeker bent van de juiste kilometerstand.

- Naast dat onze campers in een goede technische staat verkeren kan A7Campers bij aflevering van de   camper eventueel ook tegen meerprijs een garantiepakket aanbieden via Autotrust. ( p.o.a. )

- A7Campers werkt niet met afleveringskosten, dus de geadverteerde prijzen zijn de netto prijzen zonder extra kosten   voor een afleveringspakket.

- Indien de distributieriem vervangen dient te worden dan is dit in de vraagprijs inbegrepen.

​- Hiernaast biedt A7campers ook camper bemiddeling en camperimport aan.

  Wij bemiddelen als Camper Makelaar ook gratis in de verkoop van uw caravan, auto, motor of boot, vraag

  naar de mogelijkheden.

Geintereseerd?

 

Mocht u graag langs willen komen voor een vrijblijvende bezichtiging en een gesprek onder het genot van een bakje koffie? Dan graag eerst een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen inplannen en al uw vragen kunnen beantwoorden tijdens de bezichtiging. Tevens is een afspraak belangrijk om teleurstelling te voorkomen bij een bezoek aan ons bedrijf want wij zijn namelijk niet altijd op de zaak aanwezig.

​               

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon